Εν αρχή ήτο τούτη εδώ να.... Φυσαλίς η Περουβιανή...
Που κάρπισε ξαφνικά σαν τρελή..
Και άνθιζε και έδινε καρπό, και γύρω χιόνιζε , και έκανε λιακάδα και ξανάνθιζε και είπαμε τι θα τις κάνουμε τόσες φυσαλίδες..
Και αποφασίσαμε να τις κάνουμε αλμυρό κέικ Και αφού οι φυσαλίδες είναι της γνωστής οικογενείας της κ. Ντομάτας με τι θα ταίριαζε εκτός από τυρί φέτα?? Μαζέψαμε τα υλικά προσθέσαμε και πιπεριές , με τον φόβο ότι θα τα κάνουμε σαλάτα και αρχίσαμε το έργο..
Το αποτέλεσμα ήταν καλό παρ όλη την αγωνία μου όσο ήταν στον φούρνο αφού η συνταγή ήταν ενός απλού κέικ χωρίς την ζάχαρη.. Φοβόμουν όμως μη βγάλουν οι φυσαλίδες και τα υπόλοιπα λαχανικά υγρά.. Ύστερα από μια ώρα ψήσιμο στους 180 βαθμούς ήταν πανέτοιμο και μυρωδάτο..
Και να πεις πως δεν υπήρχε φαγητό και ήταν πεινασμένοι??
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου