tag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post7566621859294043026..comments2023-11-04T20:20:53.652+02:00Comments on Οτι περνα απ το στομαχι: Γράμμα στη ΖΕλιά Μαϊστραhttp://www.blogger.com/profile/08564793484978985492noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-86372236070144644252016-09-14T11:27:18.861+03:002016-09-14T11:27:18.861+03:00Αυτό πάλι που το πάς Ζουζού ?? Χοίρος καλοκαιριάτι...Αυτό πάλι που το πάς Ζουζού ?? Χοίρος καλοκαιριάτικα?? και έχεις απόλυτο δίκιο !<br />Αλλά ας όψεται η γάστρα- δώρο που ήθελα εδώ και τώρα να την δοκιμάσω!άσε !! Άναψα σου λέω !!<br />Πολλά φιλιά κι από μένα ! Ελιά Μαϊστραhttps://www.blogger.com/profile/08564793484978985492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-58916013132203678772016-09-13T12:24:47.213+03:002016-09-13T12:24:47.213+03:00Γειά σου Ελίτσα με τα ωραία σου !!
Τι τον ήθελες τ...Γειά σου Ελίτσα με τα ωραία σου !!<br />Τι τον ήθελες τον χοίρο καλοκαιριάτικα??<br />Αποφεύγω οσάν το διάολο το λιβάνι το χοιρινό κατακαλόκαιρο μόνο σουβλάκια καταναλώνουμε <br />σε εξόδους.<br />Ομολογώ ότι το κότσι είναι εξαιρετικό κομμάτι,και φαντάζομαι με την μπύρα θα γίνεται <br />ακόμα πιο νόστιμο.<br />Θα το δοκιμάσω σίγουρα τώρα που κρυώνει ο καιρός.<br /><br />Φιλάκια πολλά!<br />zoyzoyhttps://www.blogger.com/profile/05575072982963348160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-35513773716753563462016-08-11T16:30:13.675+03:002016-08-11T16:30:13.675+03:00Ζαμπία ! Εχεις απόλυτο δίκιο περί ψησίματος κρέατο...Ζαμπία ! Εχεις απόλυτο δίκιο περί ψησίματος κρέατος Δεν θα το έψηνα ποτέ σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία <br />γιατί είχα διαβάσει άσχημες κρητικές για αυτό το είδος μαγειρέματος πριν χρόνια και προειδοποιήσεις όπως την δική σου !<br />Δεν ξέρω που τις είδες τις τρελές?? όπως θα ρωτούσε και ένας μεθυσμένος όταν τον αποκαλούσαν μεθυσμένο !! <br />Φιλιά κι από μένα Ελιά Μαϊστραhttps://www.blogger.com/profile/08564793484978985492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-541977055812927442016-08-11T15:49:43.336+03:002016-08-11T15:49:43.336+03:00Χαχαχα τι να πω και τι να πρωτοσχολιάσω, τα είπες ...Χαχαχα τι να πω και τι να πρωτοσχολιάσω, τα είπες όλα και παρά τα νεύρα και την κούρασή σου εγώ μια χαρά χαχάνιζα διαβάζοντάς σε!<br /><br />Μερικαί σκέψεις:<br />1ο. Όποιο κρέας έχεις στο φούρνο για πολλές ώρες -ασχέτως μοριακής γαστρονομίας που την έχω χ@σμένη- πρέπει να πιάνει τους 100°C αλλιώς γίνεται μια πάρα πολύ ωραία "εστία" για να αναπτυχθούν ζουζούνια, ζουζουνάκια κι άλλα συμπαθή πολύποδα... κι ασπόνδυλα.<br /><br />2ο το ελληνικό σου τανζίν/ κιούπι/ τσουκάλι/ γάστρα κ.λπ. είναι πολύ όμορφο, όπως όμορφο είναι και το στολισμένο καλάθι πίσω.<br /><br />3ο. Το έχω νιώσει αυτό, το πόσο επηρεάζει η διάθεσή μας το τελικό αποτέλεσμα αυτού που μαγειρεύουμε...<br /><br />4ο. Η Nail Ale φτιάχνεται δ.λ.δ με προϊστορικό νερό; Κοίτα μη βρεις κανένα δεινοσαυράκι καμιά ώρα.<br /><br />5ο. Όσο για την έξοδο του κοτσίου από το τσουκάλι ένα έχω να πω, πήρε την εκδίκησή του ο γουρούνης!<br /><br /><b>υγ.</b> κάποια παρέλειψα να τα σχολιάσω γιατί θα γινόταν ποστ αντί για σχόλιο... <br /><br />Απτά και χαίρομαι που αλληλογραφούν δυο τρελές μες τον καύσωνα του 15αύγουστου!<br /><br />Η εδώ τρελή σε ασπάζεται σταυρωτά!<br /><br />Ζ.Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.com