tag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post1080744015545984367..comments2023-11-04T20:20:53.652+02:00Comments on Οτι περνα απ το στομαχι: Και να τα σφουγγάτα και να οι γκιουζλεμέδες και να .....Ελιά Μαϊστραhttp://www.blogger.com/profile/08564793484978985492noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-25014367665187076812014-06-13T17:50:21.715+03:002014-06-13T17:50:21.715+03:00Ευχαριστώ Ελιά μου για την απάντηση.
Μάραθος και ...Ευχαριστώ Ελιά μου για την απάντηση. <br />Μάραθος και στα χλωρά κουκιά, τα κάναμε παλιά πολύ συχνά. Και στην Πελοπόννησο βάζουν μάραθο στις ελιές!!!<br />Για το ταμπάσκο η άλμη θέλει και ζάχαρη (για τους μη διαβητικούς) και το ξύδι μαζί. Όπως στο τουρσί. Αν βρω αναλογίες θα σου στείλω και θα κάνω δοκιμή φέτος αν βγάλει πιπεράκια η κατσιασμένη μου πιπεριά. marimarhttps://www.blogger.com/profile/05341905372771319788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-85580748781747272882014-06-03T13:54:21.463+03:002014-06-03T13:54:21.463+03:00Ζαμπία μου Εμμμμ... Χαχαχα!!
Καλό θα είναι στου...Ζαμπία μου Εμμμμ... Χαχαχα!!<br /><br />Καλό θα είναι στους γιαλαντζί το ένα άρωμα να μη σκεπάζει το άλλο.. αλλά αν δεν μας "βγει" καλύτερα αυτό που θα "σκεπάζει" να είναι του μάραθου !! ( το πήγα το έφερα στο δικό μου κατέληξα :P )<br />Στο καμαρωτό σφουγκάτο έκανα το λάθος απ την τεμπελιά μου να τηγανίσω όλο το μίγμα μαζί <br />Καταλαβαίνεις ότι μαρτύρησα !! <br /><br />Τώρα πρόσεξα ότι το σφουγκάτο το γράφω με γκ Χαχα!<br />Να είσαι καλά Ζαμπία!! Ελιά Μαϊστραhttps://www.blogger.com/profile/08564793484978985492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-3194697973959196162014-06-03T11:26:43.985+03:002014-06-03T11:26:43.985+03:00Ω! Ναι!
Ακριβώς...όπως θέλει.
Αυτό με το μάραθο κ...Ω! Ναι!<br />Ακριβώς...όπως θέλει.<br /><br />Αυτό με το μάραθο και τα γιαλαντζί μού το λέει συχνά η αδελφή μου, έλα όμως που εγώ το θέλω να υπάρχει μεν, διακριτικά δε.<br />Το σφουγγάτο σου πάντως καμαρωτό-καμαρωτό...για τη νοστιμιά του δεν το συζητώ!<br /><br />Ωραίες οι εκδρομές οι παιδικές.<br />Ζ.Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-36073002107581147942014-06-03T10:25:02.672+03:002014-06-03T10:25:02.672+03:00Χα χα Μαρία Κόκορα και μπλέ παρακαλώ!!
Είσαι σε δί...Χα χα Μαρία Κόκορα και μπλέ παρακαλώ!!<br />Είσαι σε δίαιτα ναι???<br />Ο μάραθος είναι απαραίτητος και για τις τσακιστές ελιές Μη ξεχνάς και τους μαραθοκεφτέδες..<br />Με το ταμπάσκο δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη<br />επειδή θέλω να μου βγει το ίδιο με του εμπορίου<br />Για να σου φύγει η περιέργεια αφήνω πολλά πιπεράκια μεσα σε άλμη μέχρι να μαλακώσουν <br />Μετά τα περνάω στο μούλτι και τα ξαναρίχνω στην άλμη μαζί με ξύδι..<br />Η τελική φάση είναι πέρασμα από φίλτρο συσκευασία και ψυγείο..Ελιά Μαϊστραhttps://www.blogger.com/profile/08564793484978985492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6967631913434237761.post-283813641942274782014-06-02T20:40:41.078+03:002014-06-02T20:40:41.078+03:00Τι υπέροχο φαγητό!!! Ζηλεύω!!! Αλλά δεν μπορώ να ...Τι υπέροχο φαγητό!!! Ζηλεύω!!! Αλλά δεν μπορώ να το κάνω για 1 άτομο και μερίδα εστιατορίου. Θα ζητήσω κόκκορα κρασάτο μπλε χα χα χα<br />Μόνο την λεπτομέρεια του μάραθου δεν ήξερα. Νόμιζα βάζουμε άνιθο και μαϊντανό. <br />Εκείνο το ταμπάσκο το έφτιαξες; marimarhttps://www.blogger.com/profile/05341905372771319788noreply@blogger.com