Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Καρυκεύματα..



Μια όμορφη ιδέα για το ψάρι ..
Δεν ξέρω αν το κάνουν κι άλλοι γιατί εγώ την κατέβασα απ το κεφάλι μου
( ναι ..μερικές φορές έχω φλασιές.. )
αλλά πρέπει να πάρω υπ όψιν μου και ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση όπως λένε..
Ήμαρτον παναγιά μου,  άφες αυτοίς....πάμε παρακάτω..

Για το ψητό ψάρι κοπανίζουμε αλάτι χοντρό με κεδρόμηλα ( άρκευθος ) , το πασπαλίζουμε
και το ψήνουμε..
Αν δεν μπορούμε να βρούμε κεδρόμηλα βάζουμε σπόρους σχίνου που δεν τους έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω θα είναι ομορφότεροι..
Αυτά τα ολίγα  εξ άλλου οι συμβουλές δεν είναι για χόρταση..
Όπως και το ψάρι εξ άλλου..

Κέδρος - κεδρόμηλα
Σχίνος